Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Defterdarı İbrahim Gündüz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ı Ziyaret EttiAfyonkarahisar Defterdarı İbrahim Gündüz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığını sürdürüyor. Son yapılan çalışmalar neticesinde, çeşitli uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Operasyon ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyonlar esnasında gram miktarında uyuşturucu madde ve peçeteye emdirilmiş uyuşturucu maddeler buldu. Ayrıca, ruhsatsız bir av tüfeği de ele geçirildi.

Yakalanan şüpheli şahıslar üzerine yasal işlemler başlatıldı. S.Ö. ve S.Ö. isimli bireyler 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan adli işlem görürken, S.D. isimli şahıs 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma' suçundan mahkemeye çıkarıldı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler K.K., A.T., M.Ç. ve F.G. aynı suçtan mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla suçlarla mücadele çalışmalarını kesintisiz olarak sürdüreceğini duyurdu.