Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Hocalar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Hocalar ilçesi Yeşilhisar köyünde K.C. (E-41) isimli şahsın evinde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi elde edildi. K.C. daha önce uyuşturucu madde imal ve ticareti operasyonu kapsamında tutuklanmış ve Afyonkarahisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunmaktadır. Ayrıca A.C. (E-51), H.C. (E-41) ve N.C. (K-33) isimli şahısların da evlerinde benzer şekilde uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi.

Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda şüpheli şahısların ikametleri ve eklentilerinde yapılan aramada, 975 gram esrar maddesi, 7 adet tarihi obje, 3 adet sikke, 1 adet metal dedektörü ve 1 adet sismik dedektör ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir. Bu çerçevede yapılan istihbari çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde bulunan şahısların yakalanması sağlanmış ve adli tahkikata başlanmıştır.

#Afyonkarahisar #Jandarma #uyuşturucu #operasyon #gözaltı #adliyem