Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar ili Çobanlar ilçesinde ikamet eden S.D. (E-1977), H.Y. (E-1986), H.K. (E-1986), O.İ. (E-1994) ve H.Ö. (E-1982) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, silah kaçakçılığı yaptıkları ortaya çıktı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çobanlar İlçe Jandarma Komutanlığı adli makamlardan alınan arama kararına istinaden söz konusu şahısların evlerinde gerçekleştirilen aramada, 14 adet tabanca, 1.578 adet tabanca fişeği, 8 adet av tüfeği, 21 adet şarjör, 3 adet tabanca kabzası, 5 adet tabanca üst kapak takımı, 1 adet tabanca namlusu ve 1 adet tabanca tamirinde kullanılan keçeleme makinası ele geçirildi.

S.D., H.Y., H.K., O.İ. ve H.Ö. isimli şahıslara, ruhsatsız silah, bıçak, mermi bulundurma veya taşımak suçundan ve ruhsatsız av tüfeği bulundurma ve taşımak suçundan dolayı 6136 ve 2521 sayılı kanunlara muhalefetten idari para cezası uygulandı.

Şüpheli şahıslar gözaltına alındı ve olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.#Afyonkarahisar #Çobanlar #silahkaçakçılığı #Suç