Gözden kaçırmayın

İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Kavas, Karacaahmet İlkokulu ve Karacaahmet Ortaokulu'nu Ziyaret Ettiİlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Kavas, Karacaahmet İlkokulu ve Karacaahmet Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim hedeflerine ulaşma yolunda desteklerini sürdürdüklerini ifade etti. Müdürlüğün açıklamasında, eğitim camiasının bir arada çalışmasının ve birlikteliğin önemine dikkat çekildi. Eğitim alanındaki tüm paydaşların, öğrencilerin başarılarına katkı sağlamak amacıyla çaba sarf ettiği vurgulandı.

Bu süreçte öğretmenlerden, velilere ve öğrencilere kadar herkesin katılımıyla elde edilen sonuçların değerli olduğu belirtildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, hedeflerine ulaşırken toplumdan almış olduğu desteklerle daha da güçlü hale geldiğini dile getirdi. Eğitimde sürekliliğin ve kaliteli eğitim anlayışının ön planda tutulduğu bu süreçte, bir araya gelmenin ve birlikte hareket etmenin önemine de değinildi.

Afyonkarahisar’da eğitim alanında gerçekleştirilen projeler ve işbirlikleri sayesinde, geleceğe daha sağlam adımlarla yüründüğü ifade edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, toplumun her kesiminden aldığı güçle daha ileriye taşımaya devam edeceğini belirtmekte kararlı olduğunu duyurdu.