Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Zaferimizin 102. yılı etkileyici bir coşkuyla kutlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler, katılımcılara büyük bir heyecan yaşatıyor. Bu yılki kutlamalar, vatanseverlik duygularını pekiştirmeyi ve birlik beraberlik içinde ülke genelinde anlamlı anılar biriktirmeyi amaçlıyor.

30 Ağustos 1922'de elde edilen tarihi zafer, her yıl olduğu gibi bu yıl da simgelerle dolu etkinliklerle anılıyor. Törenlere, devlet erkanının yanı sıra geniş bir halk kitlesi katılarak, mücadele eden atalarımızı anmak ve bağımsızlık değerlerimizi hatırlamak için bir araya geliyorlar.

Bu özel günde, coşku dolu anların yaşanması ve geçmişe olan bağlılığın yeniden hissedilmesi sağlanıyor. 102. yıl dönümü, sadece bir zaferin yıl dönümü değil, aynı zamanda ulusun bir araya gelerek, bağımsızlık ve özgürlük uğruna verdikleri mücadelenin kutlandığı bir gün olarak kaydediliyor.