Gözden kaçırmayın

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine OdaklanıyorOsmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine Odaklanıyor

19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Milli Mücadele'yi başlattığı bu anlamlı gün, her yıl coşkuyla kutlanmaktadır. Bu tarih, ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin başlangıcını simgeler ve gençlerimizin, ülkemizin geleceğindeki rolünün önemini vurgular.

Hüsnü Serteser mesajında, "19 Mayıs, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün simgesi olan bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde yola çıkan milletimiz, vatan topraklarını işgalden kurtarmış ve bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti kurmuştur. Bu kutlu günün anlamını gençlerimize aktarmak ve gelecek nesillere en iyi şekilde anlatmak bizlerin en büyük görevidir. Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Mustafa Ali Çelikten ise yayımladığı mesajda, "19 Mayıs, Türk milletinin bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, kararlı ve azimli adımların atıldığı bir gündür. Bizler de gençlerimize bu ruhu ve bilinçli aktararak, onların ülkemizin yarınlarına en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak zorundayız. Bu vesileyle tüm gençlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.