Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş GerçekleştirildiAfyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar'da MHP tarafından düzenlenen bir seminer, iftar sonrası gerçekleştirildi. Seminerde, MHP'nin yerel yönetim anlayışının önemi ve sandık görevlilerinin rolü üzerine vurgular yapıldı. Programa MHP Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen seminerde, katılımcılara sandık yönetimi ve seçim süreçleri hakkında bilgiler sunuldu.

Seminerde konuşan avukat ve MHP Yönetim Kurulu üyesi, seçimlerin demokratik süreçlerin temelini oluşturduğunu ve her bir oyun ülkenin geleceği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Ayrıca, parti mensuplarının seçimlerin dürüst ve şeffaf bir şekilde yapılması konusunda kararlı olduğunu belirtirken, katılımcılara da sorumluluklarının bilincinde olmaları gerektiği hatırlatıldı.

Program, birlik ve beraberlik ilkesinin korunmasının yanı sıra Türkiye'nin bütünlüğü ve Afyonkarahisar'ın geleceği için ortak çaba sarf etmenin önemi üzerinde durulan konuşmalarla sona erdi. MHP'nin bu tür eğitim seminerlerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceği bildirildi.

#Afyonkarahisar #MHP #seminer #sandıkgörevlileri #yerelyönetim #demokrasi #seçimsüreci #şeffaflık #milliyetçihareketpartisi