Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve yönetim kurulu üyeleri, Fethibey köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin amacı, CHP'nin İl Genel Meclisi adayını desteklemek ve köylülerle buluşmaktı.

Erhan, köylülerle yaptığı sohbette, köyün ihtiyaçları ve beklentileri hakkında bilgi aldı. CHP olarak bölgedeki vatandaşların taleplerini önemsediklerini vurgulayan Erhan, yeni temsilcileri Süleyman Koç başkanlığında Fethibey köyünün büyüyeceğini belirtti.

Parti çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Erhan, CHP'nin yerel yönetimlerde halka hizmet etme arzusunu ve hedeflerini paylaştı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Erhan ve ekibi, Fethibey'in sorunlarının çözümü konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

Erhan, ziyaret sonrasında seçim çalışmalarının köy köy, mahalle mahalle devam edeceğini ve partisinin projelerinin her kesim tarafından duyulmasını hedeflediklerini söyledi. #CHP #Afyonkarahisar #SeçimÇalışmaları #Fethibey