Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, yerel politika çalışmaları kapsamında Çay ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Cemil Arısoy ve Belediye Başkan Adayı Yaşar Kemal Kantartopu ile bir araya gelen Olgun, yerel pazar esnafıyla sohbet etti ve incelemelerde bulundu.

Ziyaretler sırasında konuşan Olgun, Çay halkının değişim ve yenilik beklentisinin yüksek olduğunu gözlemlediğini söyledi. Olgun, vatandaşların ilgi ve desteğini aldığını belirterek, belediye başkan adayı Yaşar Kemal Kantartopu'nun başarılı olması için iyi dileklerini iletti ve "Allah yollarını açık etsin" temennisinde bulundu.

İyi Parti, yerel seçimlerde iddialı olduğunu ve "İYİ Belediyecilik" anlayışını ilçeye taşımak hedefinde olduğunu belirten Olgun, seçim çalışmalarını halkın beklentileri doğrultusunda sürdüreceklerini vurguladı. İyi Parti'nin ilçede gerçekleştirdiği bu ziyaretlerin yanı sıra, yerel sorunlara çözüm önerileri geliştirdiği ve seçim kampanyasını bu önerilerle zenginleştirmeyi amaçladığı bildirildi.

#İyiParti #HakanŞerefOlgun #Çayİlçesi #YerelSeçimler #İYİBelediyecilik