Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'da siyasi gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve ekibi, Bayat ilçesinde gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaret ve etkinliklerin bir parçası olarak iftar yemeğine katıldılar. İftar yemeğine, parti üyeleri ve ilçe halkının yoğun ilgisi ve katılımı oldu.

Yapılan konuşmalarda, Bayat halkının değişim beklentisinin vurgulandı ve 31 Mart seçimlerinde belediye başkan adayı olan Hüseyin Özaktan'ın seçilmesi için güçlü bir destek çağrısı yapıldı. İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Bayat ilçesinde gerçekleşecek olan değişimin sadece bir belediye başkanı kazanımıyla sınırlı kalmayacağını, aynı zamanda ilçenin genel refah ve kalkınmasını hedeflediklerini belirtti.

İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan adayları ve partililer, iftar yemeğinin ardından ilçe halkıyla bir araya geldi ve seçim öncesinde Bayat için planladıkları projeler ve hedefler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bu etkinlik, CHP'nin Afyonkarahisar ve ilçelerindeki faaliyetlerini ve halkla olan bağlarını güçlendirmek için gösterdikleri çabanın bir parçası olarak değerlendirildi.

#Afyonkarahisar #CHP #FarukDuhaErhan #Bayat #HüseyinÖzaktan #değişim #seçim #belediyebaşkanı #iftar #siyaset