Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını ve iftar programına katıldıklarını duyurdu. Olgun, gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek, gönül bağları kurduklarını belirtti.

Yapılan sohbetler ve temaslar sırasında vatandaşların coşkusunu ve ilgisini yakından hissettiğini vurgulayan Olgun, özellikle İyi Parti'nin yerel seçimlerdeki belediye başkan adayı Muhammet Gür'e olan destek konusunda kararlı bir tutum sergilediklerine dikkat çekti. Olgun, Gür'e başarılar dilediği sözlerini ekledi.

Olgun, yerel toplum ile olan bu sıcak ilişkinin geleceğe umut verdiğini ifade etti. Seçim sürecinde halkla iç içe olmanın öneminin altını çizen Olgun, bu süreçte vatandaşlarla samimi bir iletişim kurmanın ve onların nabzını tutmanın önemine işaret etti.

#İyiParti #HakanŞerefOlgun #MeralAkşener #MuhammetGür #Afyonkarahisar