Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

İslam âlemi için rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olan Ramazan ayına ulaşmanın sevinci ve heyecanıyla doluyuz. Bu manevi ayın huzurunu, heyecanını ve coşkusunu birlikte yaşayabilmek amacıyla Valiliğimiz himayelerinde Şehr-i Ramazan etkinlikleri düzenlenecek.

Zafer Meydanı'nda bugünden itibaren gerçekleştirilecek olan etkinliklerde tiyatro ve animasyon gösterileri, sema gösterileri, tasavvuf müziği ve şiir dinletileri, Kur'an-ı Kerim tilaveti, köy seyirlik oyunları, Hacivat ve Karagöz gösterileri, sportif etkinlikler, halk oyunları ve daha birçok gösteriyle vatandaşlar buluşacak.

Ramazan süresince ailelere ve çocuklara yönelik çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Ramazan ayının oluşturduğu coşku ve heyecanla birlikte manevi bir atmosferin tüm vatandaşlara ulaşması ve çocuklarda güzel anılar bırakmak amacıyla yapılan etkinliklerin yanı sıra, hayırseverler ve iş insanlarının desteğiyle her gün iftar programları da düzenlenecek. Vatandaşlarımız bu iftar sofrasında oruçlarını açabilecekler.

Mübarek Ramazan ayı, vatandaşlarımız, şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. #RamazanAyı #Şehr-iRamazan #İftar #ManeviHuzur #Heyecan #Coşku