Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Sandıklı Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün talimatıyla, bölge sakinlerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bir yardım programı başlattı.

Sandıklı Belediyesi'nin iştiraki olan SANJET A.Ş. tarafından gerçekleştirilen bu destek programı kapsamında, emeklilere, dul ve yetimlere toplam 5.000 Türk Lirası değerinde kontör desteği verilecek. Bu destek, Mart ve Kasım aylarında iki eşit taksitte, kişi başı 2.500 Türk Lirası olarak planlanmıştır.

Bu destekten faydalanmak isteyen vatandaşların, ay sonuna dek gerekli belgeleri SANJET A.Ş.'ye teslim etmeleri gerekmektedir. Belge teslimi tamamlanan ve başvurusu onaylanan vatandaşlar için yükleme işlemlerine başlanmış bulunmaktadır. İlgili işlemler, Belediye İş Hanı'nın birinci katında yer alan SANJET A.Ş. gişesinde gerçekleştirilmektedir.

Belediye tarafından yapılan bu yardımın, bölge sakinlerine ekonomik anlamda bir nebze olsun nefes aldırması ve destek olması hedeflenmektedir. Vatandaşların bu fırsattan yararlanabilmeleri için belirtilen süre içinde başvurularını tamamlamaları ve gerekli evrakları düzenlemeleri önem taşımaktadır.

#SandıklıBelediyesi #DrMustafaÇöl #ekonomikdestek #yardımprogramı #SANJETAŞ #emekliler #dulyetimler #kontör #başvuru #belge #yüklemeişlemi