Gözden kaçırmayın

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine OdaklanıyorOsmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine Odaklanıyor

Afyonkarahisar'da yapılan bir toplantıda, İyi Parti'nin Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, projelerini ve kentin geleceğine dair hedeflerini açıkladı. Bu etkinliğe İyi Parti'nin üst düzey yöneticileri, il ve ilçe başkanları, yerel iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı. Toplantıda özellikle şehrin ekonomik ve sosyal gelişimi konusunda öneriler tartışıldı. Alper Yağcı, belediye başkanı seçilmesi durumunda uygulamayı planladığı politikalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Konuşmalardan sonra katılımcıların sorularını yanıtladığı bir soru-cevap oturumu düzenlendi. Bu bölüm basına kapalıydı. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Toplantının temel amacı, şehrin geleceğiyle ilgili vizyoner yaklaşımların paylaşılması ve belediye başkanlığı için sunulan projelerin iş dünyası ve halkla etkileşim içinde geliştirilmesini sağlamaktı. Toplantıya katılanlar, Alper Yağcı'nın sunumunun şehrin kalkınması ve gelişimi konusunda yeni bir bakış açısı ve dinamizm getireceğine inanarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

#Afyonkarahisar #İyiParti #AlperYağcı #BelediyeBaşkanı #toplantı #projeler #ekonomikgelişim #sosyalgelişim #politikalar #siviltoplumkuruluşları #sorucevap #vizyonerlik #katılımcılar