Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'da düzenlenen bir etkinlikte konuşan AK Partili Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, bölge halkıyla bir araya geldi. Yurdunuseven, yaptığı konuşmada, bugüne kadar gerçekleştirilen ve gelecekte planlanan projeleri halkla birlikte hayata geçirdiklerini ve geçireceklerini vurguladı. "Ne yaptıysak sizinle yaptık, ne yapacaksak sizinle yapacağız" şeklindeki cümlelerle, Afyonkarahisar'ın gelişimine vurgu yaptı ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Geleceğe dönük hedef ve planlardan da bahseden Yurdunuseven, Afyonkarahisar'ın her alanda daha ileri gitmesi için çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti. Katılımcılarla yapılan interaktif sohbetlerde, bölge halkının beklenti ve önerileri de dinlenerek, bu bilgilerin projelerde dikkate alınacağına işaret edildi.

Toplantıda öne çıkan temas, "Afyonkarahisar Yüzyılı" olarak adlandırıldı ve bu temayla yola çıkarak bölgenin kültürel, ekonomik ve sosyal anlamda kalkınması için adımlar atılması gerektiği üzerinde duruldu. Milletvekili Yurdunuseven, siyasi söylemlerini Afyonkarahisar ve halkının refahı üzerine kurarak, her zaman halkla iç içe olmanın önemini vurgulamış oldu.

#Afyonkarahisar #AKParti #İbrahimYurdunuseven #GelişimProjesi
#GeleceğeYolculuk #AfyonkarahisarYüzyılı #KalkınmaProjesi #HalklaBirlikte