Gözden kaçırmayın

İl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Ettiİl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Etti

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Müdür Yardımcımız Mevlüt Çınar, Şube Müdürümüz Hayati Duman ve diğer protokol üyeleri ve okul/kurum müdürleri, "Hayat Denge Modeli"nin tanıtımına ve Birikim Okulları Afyonkarahisar Kampüs Lansmanı'na katıldılar.

İl Müdürümüz Miraç Sünnetci, yeni bir eğitim kurumunun ilimize kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Amacın, geleceğimizin teminatı olan çocukları her alanda donanımlı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu vurgulayan Sünnetci, resmi ve özel öğretim kurumları arasında ayrım yapmadan destek verdiklerini ifade etti. Özgün ve milli bir bakış açısı ile hazırlanan Birikim Okulları'nın ilimize kazandırılmasına katkı sağlayan yetkililere teşekkürlerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci ise konuşmasında, Afyonkarahisar'a geldikleri günden beri eğitim alanında sıçrama yapmak için birlikte hareket ettiklerini ifade etti. Bu süreçte en büyük desteği Vali Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın sağladığını belirten Sünnetci, tüm paydaşlar ile güzel çalışmalara imza atma gayretinde olduklarını söyledi. Öğretmenler ve yöneticiler başarının asıl mimarları olduğunu vurgulayarak, onları alkışlamayı teklif etti. Tanıtım programı hayırlı olsun temennileriyle sona erdi.

#BirikimOkulları #HayatDengeModeli #Eğitim #Afyonkarahisar