Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, belediye başkan adaylarından Burcu Köksal liderliğinde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında CHP heyeti, faaliyetler ve çalışma koşulları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Buluşmada konuşan Burcu Köksal, görevde olan belediye personelinin hak ettikleri koşullara ve desteklere sahip olacaklarının altını çizdi. Köksal, çalışanların memnuniyetinin ve motivasyonunun kent hizmetleri için önemli olduğunu vurgulayarak, "işimiz gücümüz Afyonkarahisar" anlayışıyla hareket edeceklerini söyledi.

CHP Afyonkarahisar il teşkilatının açıklamasına göre, ziyaretin amacı yerel düzeydeki kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi ve çalışanların özlük haklarının korunarak verimliliğin artırılmasıydı. Ziyaret sırasında ayrıca seçim öncesinde vaat edilen projeler ve politikalar hakkında bilgi paylaşıldı. CHP heyeti, belediye personeliyle olan iletişimlerinin Afyonkarahisar'da yaşam kalitesini yükseltme taahhütlerinin bir parçası olduğunu vurguladı.

#Afyonkarahisar #CHP #CumhuriyetHalkPartisi #BelediyeÇalışanları #BurcuKöksal #yereldüzey #kamuhizmetleri #verimlilik #seçimprojeleri #AfyonkarahisarYaşamKalitesi