Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin etkinlikleri devam ediyor. Parti temsilcileri, yerel halk ile bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinleme fırsatı buldu. Bir araya gelinen buluşmada, Kanlıca Mahallesi sakinleriyle sıcak bir çay eşliğinde gerçekleştirilen sohbetler esnasında, mahallelinin sıcak ilgisi ve samimi muhabbetlerine teşekkür edildi.

"Üretken Belediyecilik" anlayışı ile hareket eden parti, ayrım yapmadan, ortak geçmişi temel alarak birlikte bir gelecek inşa etme vurgusu yaptı. Parti, Afyonkarahisar ve Türkiye'nin menfaati için çalışmalarına tam gaz devam etme kararlığını belirtti.

Sosyal ve yerel sorunlara yakından ilgi gösteren ve halkın sesine kulak veren parti, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını ve halkla ilişkilerini güçlendirerek sürdürüyor. Alınan izlenimler ve talepler, partinin politikalarını şekillendirmede önemli bir yer tutarken, mahalle sakinlerinin beklentileri ve ihtiyaçları da dikkate alınarak projeler geliştirilmekte.

#Afyonkarahisar #MHP #politika #yerelseçimler #halklailişkiler