Gözden kaçırmayın

İl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Ettiİl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, okul ziyaretleri kapsamında Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Anaokulu'nu ziyaret etti. İl Müdürü Sünnetci, hareketli yaşam ve sportif faaliyetler projesi kapsamında okul bahçesine yapılan geleneksel çocuk oyun alanlarını inceledi. Aynı zamanda anaokulu, 1. ve 2. sınıfların güvenle oyun oynayabileceği oyun sınıfının açılışına katıldı ve çocukların oyunlarına eşlik etti.

İl Müdürü Sünnetci, öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul personelinin sağlığını korumak amacıyla açılan revir alanını da inceledi. Okul idarecilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret, "Okul Sporları Halk Oyunları İl Yarışması Minikler Dalı" birinci olan Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Kız Halk Oyunları ekibinin gösterisinin izlenmesiyle sona erdi. İl Müdürü Sünnetci, gösteri sonrasında madalya ve pasta kesme törenine katıldı.

#Eğitim #OkulZiyareti #ÇocukOyunları #Sağlık #OkulSporları #HalkOyunları #Müdür