Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'ın gelişimi için hayata geçirilen projelerden biri olan bir lojistik merkezi, yerel istihdamı artıracak önemli bir yatırım olarak öne çıkıyor. A101'in Paketleme ve Lojistik Merkezi olarak planlanan proje, yaklaşık 500 kişiye iş imkanı sunacak. Bu merkez, Ege Bölgesi'ndeki mağazalara ürün tedarikinde önemli bir rol oynayacak ve inşaat çalışmalarıyla birlikte bölgesel ekonomiye katkıda bulunuyor.

Yapımı hızla devam eden ve yakın gelecekte tamamlanması planlanan lojistik merkezi, stratejik bir öneme sahiptir. Hem istihdam yaratma hem de bölgesel ticaret hacmini genişletme açısından büyük bir değer taşıyan bu proje, Afyonkarahisar'ın parlayan yıldızı olma yolunda ilerlemesine katkı sağlayacaktır. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölge halkının iş olanaklarına erişimi artacak ve yerel ekonomi daha da güçlenecektir.

#Afyonkarahisar #lojistikmerkezi #ekonomi #istihdam #ticaret