Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Afyonkarahisar'da MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, yerel seçimlere yönelik projelerini tanıtmak amacıyla önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Buluşma, ilin ticaret ve sanayi odasının meclis salonunda gerçekleşti. MHP'nin il ve ilçe yöneticileri, kadın ve çocuk komisyonundan sorumlu yöneticiler, belediye meclis üyesi adayları ve parti yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Küçükkurt'un belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler anlatıldı. Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, zanaatkar ve girişimci grupların da temsilcilerinin katıldığı toplantıda, MHP'nin Afyonkarahisar'daki belediye başkanlığı vizyonu ele alındı.

Buluşmada, oda yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanı da hazır bulundu. Küçükkurt'un projelerini detaylandırdığı sunumunun ardından, katılımcıların sorularına yanıt verildi. Parti il başkanının kapanış konuşmasıyla sona eren toplantıda, bir fotoğraf çekimi de yapıldı. Bu önemli buluşma, MHP'nin Afyonkarahisar'daki belediye başkanlığı vizyonunu açıklamak ve yerel halkla daha fazla iletişim kurmak amacıyla gerçekleştirildi.

#Afyonkarahisar #MHP #SezerKüçükkurt #yerelseçimler #belediyebaşkanlığı #proje #toplantı #vizyon