Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, yerel seçim çalışmaları kapsamında kadınların güçlenmesini ön plana çıkararak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Parti programı doğrultusunda 'üretken belediyecilik' anlayışını benimseyip, bu doğrultuda kamuoyu bilincini artırmayı hedefleyen MHP, sosyal politikaları ve kentleşme vizyonuyla yerel yönetimleri daha işlevsel hale getirmeyi amaçlıyor.

Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif roller üstlenmeleri için çeşitli projeler ve aktiviteler düzenleyen partinin bu girişimleri, "Türkiye büyüsün" hedefi doğrultusunda önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Seçim çalışmalarında bir yandan millî değerleri vurgulayan MHP, diğer yandan da toplumun her kesimine hitap edebilecek politikalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

#MHP #Afyonkarahisar #yerelseçim #kadıngüçlenmesi #üretkenbelediyecilik #sosyalpolitikalar #kentleşme #Türkiyebüyüsün #millîdeğerler #toplum #politikalar