Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Şuhut ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı'nda gençlerle buluştu. Program kapsamında, 486 genç yetenek taramasından geçirilecek.

İlçede düzenlenen programa katılan Kasapoğlu, gençlerin spora olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini keşfetmelerine destek olmak amacıyla düzenlenen programın önemine vurgu yaptı. Ayrıca programın başarılı bir şekilde devam etmesinde emeği geçenleri de unutmadı ve Afyonkarahisar Valiliği himayesinde gerçekleşen programa destek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve mesai arkadaşlarına içten teşekkürlerini iletti. Kasapoğlu, programın gençlerin spor alanında yeteneklerini keşfetmeleri ve yönlendirilmeleri için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Yetenek taramasında başarılı olan öğrenciler, yıllık temel eğitim programına dahil edilecek. Ardından temel eğitimini tamamlayan öğrenciler çeşitli testlere tabi tutulacak ve hangi spor branşına yatkın oldukları belirlenecek. Böylece, ilgili branşa yönlendirilmeleri yapılacak.