Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Afyonkarahisar'ın ev sahipliğine düzenlenen Buse Tosun U-17 ve U-20 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nın seremonisi yapıldı. Şampiyona, Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan Buse Tosun adına düzenlendi. Seremoniye Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hasan Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve diğer birçok önemli isim katıldı. Buse Tosun kendisine adanan şampiyonaya teşekkür ederek, sporcuların başarılı olacaklarına inandığını vurguladı.

Türkiye Güreş Federasyonu As Başkanı Akceylan ise şampiyonaya adını veren Buse Tosun'a teşekkür etti ve güreşin her anlamda geliştiğini söyledi. Ayrıca milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar'da değerli müsabakalara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Vali Yardımcısı Büyükkılıç ise organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu önemli karşılaşmaları düzenlemede emeği geçen herkese Türkiye Güreş Federasyonu tarafından teşekkür edilerek 100. Yıl plaketi takdim edildi.