Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Voleybol 2.Lig Yükselme Müsabakaları, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda sona erdi. Sakarya Voleybol, Söke Saldoz, Çiftlikköy ve Manavgat Belediye takımları, başarılı performanslarıyla yarı finale yükselmeye hak kazandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Voleybol 2. Lig Yükselme Müsabakaları'nın sona ermesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, müsabakaların heyecanlı ve rekabet dolu geçtiğini belirterek, Sakarya Voleybol, Söke Saldoz, Çiftlikköy ve Manavgat Belediye takımlarını yarı finale yükselmeleri dolayısıyla tebrik etti. Ayrıca, bu takımların sahada sergiledikleri fair-play ruhu ve mücadelelerinin izleyenleri etkilediğini vurguladı.

Kasapoğlu, önümüzdeki yarı final müsabakalarında sporculara başarılar diledi ve centilmence mücadele etmelerini temenni etti.

#Voleybol #2.Lig #Yükselme #Müsabakaları #SakaryaVoleybol #SökeSaldoz #Çiftlikköy #ManavgatBelediye #ProfDrVeyselEroğluSporSalonu #AfyonkarahisarGençlikveSporİlMüdürü #IsmailHakkıKasapoğlu