Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş GerçekleştirildiAfyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş Gerçekleştirildi

Afyonkarahisarlı Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un Acı Kaybı Afyonkarahisar bölgesinden seçilmiş olan Milletvekili Hakan Şeref Olgun, ailesiyle beraber yaşadığı büyük bir üzüntüyle babası Ali Olgun'un vefat haberini paylaştı. 86 yaşında hayata gözlerini yuman Ali Olgun, memleketindeki ilçede defnedildi.

Kederli gün cenaze töreniyle başladı. Ali Olgun'un naaşı evinde helallik alınmak üzere taşındı ve daha sonra öğle vakti cenaze namazının kılınacağı merkezi bir camiye götürüldü. Namazın ardından aile kabristanında toprağa verildi.

Tören, siyaset dünyasından birçok ismi bir araya getirdi ve yoğun ilgi gördü. İYİ Parti'nin üst düzey temsilcileri ve milletvekilleri cenazeye katıldı. Partiler üstü bir birliktelik yaşansa da İYİ Parti lideri cenazeye katılamadı, fakat eşi ve birçok milletvekili törende yer aldı.

Cenaze namazının ardından, sağanak yağmura rağmen katılımcı sayısı dikkat çekiciydi. Ali Olgun'un son yolculuğunda ona eşlik edenler, İYİ Parti liderinin eşi ve İYİ Parti milletvekili olan oğlu tarafından verilen taziye yemeğinde bir araya geldi.

#Afyonkarahisar #HakanŞerefOlgun #AliOlgun #cenaze #tören #İYİParti