Gözden kaçırmayın

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine OdaklanıyorOsmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine Odaklanıyor

Karaman Ticaret Borsası heyeti, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Muhsurler'i makamında ziyaret etti. Başkan Ekrem Çavaş önderliğindeki heyet, Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Taşbaş, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterden oluşuyordu.

Bu ziyaret sırasında iki ticaret borsasının temsilcileri, sektörün geleceği ve ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Heyetler, iş birliği konusundaki umutları ve iyi dileklerini ifade ederek ziyareti olumlu bir şekilde tamamladılar.

Karaman Ticaret Borsası heyeti, Afyonkarahisar'da bulunan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Muhsurler'i ziyaret ederek sektörün geleceği ve ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Heyetin başkanı Ekrem Çavaş önderliğindeki heyette, Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Taşbaş, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter yer aldı. Ziyaret sonunda iş birliği temennileriyle ziyaret sona erdi.

#KaramanTicaretBorsası #AfyonkarahisarTicaretBorsası #ekonomi #işbirliği