Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerel temsilcileri, şehirdeki şoför esnafı ve esnaf örgütleri ile ilişkileri güçlendirmek ve sektör temsilcilerinin sorunlarını ve önerilerini dinlemek amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede, parti üyelerinden oluşan bir grup, tanınmış şoförler ve otomobilciler esnaf odasının lideri ile bir araya geldi. Görüşmede, esnafların ihtiyaç ve talepleri ele alındı, sektöre dair gelişmeler ve karşılıklı destek konuları masaya yatırıldı.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen bu buluşmada, esnaf odası liderinin konukseverliğine ve buluşmayı kolaylaştırıcı katkılarda bulunan iş insanlarına özellikle teşekkür edildi. Parti temsilcileri, ülke ve şehir çıkarlarını gözetmek adına tüm kesimlerle diyalog ve iş birliğini önemsediklerini vurguladı.

"Birlik ve beraberlik" mesajının altını çizen buluşma, şehrin sosyal ve ekonomik gelişimi açısından da olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

#MHP #yereltemsilciler #şoföresnafı #esnaförgütleri #diyalogveişbirliği