Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'daki küçük sanayi sitelerinde faaliyet gösteren esnafın sorunlarına dikkat eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, yerel sorunları ele almak için sahada ziyaretler düzenliyor. Milletvekili Köksal, sanayi sitesindeki hizmetlerin iyileştirilmesi ve esnafın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda kararlı bir duruş sergiliyor.

Ziyaretlerde, CHP temsilcileri ve yerel parti yetkilileri de yer alıyor ve sanayi sitesi esnafıyla yakından ilgileniyor. Esnafın talepleri doğrudan dinlenerek, işlerini daha iyi şartlarda sürdürebilmeleri için gerekli adımların atılmasının önemi vurgulanıyor. Milletvekili Köksal ve beraberindeki heyetin amacı, esnafın beklentilerini yerinde tespit edip, çözüm odaklı politikalar geliştirmektir.

Milletvekili Köksal, yaptığı açıklamada, esnafın rızası olmadan hiçbir kararın uygulanmayacağını vurguluyor ve şehrin yönetiminde 'oldu bitti' yaklaşımına karşı olduğunu belirtiyor. CHP'nin esnaf ziyaretlerinden çıkan sonuçlara göre hareket ettiği ve yerel sorunlara çözümler üretmek için çalıştığı da ifade ediliyor. Bu yaklaşımıyla, esnafın taleplerini dinleyen ve onların sorunlarını çözmek için adımlar atan bir siyasetçi olarak öne çıkıyor.