Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

MHP'nin Afyonkarahisar'daki temsilcilerinin yerel esnaf ve sanatkarlarla buluşmaları devam ediyor. MHP'li Mehmet Taytak ve il yöneticileri, Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı'nı ziyaret etti. Bu görüşmede, esnafın sorunları ve talepleri ele alındı. MHP temsilcileri, şehrin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çektiler.

Ziyaret sırasında, işbirliği ve dayanışma mesajları verildi ve MHP'nin şehirdeki faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca, lokalin ihtiyaçlarının siyasi gündemde yer almasının önemine vurgu yapıldı. MHP yöneticileri, esnafın kalkınmasını destekleme konusundaki kararlılıklarını ifade ettiler ve bu tür diyaloğun, şehir için atılması gereken adımların belirlenmesinde önemli bir rol oynadığını ilettiler.

MHP, Türkiye'nin her köşesinde insanların günlük yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Bu çerçevede, esnaf ve sanatkârlarla yapılan bu buluşmanın, yerel düzeyde toplumun tüm kesimlerini bir araya getirerek uyum ve işbirliğinin güçlenmesine katkıda bulunacağı ön görülüyor.

#MHP #Afyonkarahisar #esnafveSanatkarlar #işbirliği #dayanışma