Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Afyonkarahisar'da düzenlenen Güreş İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı. Çiğiltepe Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda U-17 kızlar, U-20 kızlar, U-23 kızlar serbest güreş kategorilerinde, U-17 erkekler, U-20 erkekler, U-23 erkekler serbest güreş ve U-17 erkekler grekoromen güreş kategorilerinde müsabakalar düzenlendi. Bu heyecan dolu etkinlik, sporcular arasındaki rekabeti en üst seviyeye çıkardı ve seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.

Dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalyaları, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi. Bu ödüller, sporcuların uzun süren antrenman ve çalışmalarının karşılığını aldıklarının bir göstergesi oldu. Sporcuların mutluluğu ve gururu, salonu dolduran seyirciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, ilimizde düzenlenen bu müsabakalar sonucunda dereceye giren güreşçilerin Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'ı en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti. Tüm sporcuların başarılarından gurur duyulduğu ve desteklendikleri vurgulandı. Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'ı temsil edecek sporculara başarılar dileyerek, ilimize güzel haberler getirmeleri temenni edildi.

#Afyonkarahisar #güreş #şampiyona #spor