Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) hareketliliği sürüyor. Afyonkarahisar teşkilatı, yoğun bir takvim izleyerek kamu görevlileri ve çalışanlarıyla temaslarda bulunuyor.

MHP'nin Afyonkarahisar'daki temsilcileri, Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı ve yönetim ekibi, Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı ve KAÇEP Başkanı ve yönetimi gibi önemli isimlerden oluşuyor. Bu heyet, Tapu ve Kadastro personeliyle makamlarında buluşarak ziyaretler gerçekleştiriyor.

Afyonkarahisar Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü'nde yapılan ziyaretlerde, kamu hizmetlerinin sorunsuz işleyişi için fikir alışverişleri ve koordinasyon sağlanması amaçlanıyor. Yerel yönetimler ve merkezi yönetim arasında sağlanan iş birliğinin önemi vurgulanırken, MHP'nin desteğiyle şehirdeki hizmetlerin geliştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca, Belediye Başkan Adayı da bu buluşmalarda hazır bulunarak şehrin gelecek vizyonuyla ilgili öneri ve projeleri paylaşıyor.

MHP teşkilatının gerçekleştirdiği bu ziyaretler, yerel yönetimlere destek ve kamu görevlileriyle dayanışma mesajı vererek dikkate değer bulunuyor. Afyonkarahisar'da hizmet kalitesinin artırılmasına katkı sağlaması beklenen bu tür etkileşimlerin önemi altı çiziliyor. #MHP #Afyonkarahisar #siyaset #teşkilat #ziyaret