Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir programda basın kartı almaya hak kazanan basın mensuplarına kartlarını takdim etti.

Programda konuşan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Öncelikle hepinize hayırlı olsun diyorum. Gazetecilik hayatında bugünden itibaren daha verimli çalışmanıza ve kamu görevlilerinin de ufkunu açacak çalışmalar yapmanıza vesile olsun. Hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ardından söz alan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen de 13 gazetecinin basın kartı almaya hak kazandığını ifade ederek, basın kartının gazetecilere sağladığı haklar ve kolaylıklar hususunda bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından Vali Yiğitbaşı, sırasıyla tüm basın mensuplarına kartlarını takdim etti. #ValiDoçDrKübraGüranYiğitbaşı #cumhurbaşkanlığıiletisimbas?kanlığı #afyonkarahisar #basınkartı #haber #medya #gazetecilik #iletis?im