Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş GerçekleştirildiAfyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği taciz ateşi ve sızma teşebbüsü sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan için başsağlığı mesajı yayınladı.

Basın açıklamasında; "Ülkemizin ve milletimizin birliği, birlikte yaşama arzusu ile terörizme karşı yürütülen mücadelede, kahramanca çatışırken hayatını kaybeden kıymetli evladımız P. Uzm. Çvş. Samet Aslana, Cenab-ı Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve tüm ulusumuza başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti İl Başkanı ve yönetimi, Aslan'ın şehadetini derin bir üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, terörle mücadelenin sürdüğü tüm cephelerde görev yapan güvenlik güçleri için dua ettiklerini ve vatan savunmasında canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle andıklarını dile getirdiler.

Afyonkarahisar halkı da bu acı olay karşısında dayanışma içinde olup, şehit Aslan'ın ailesine desteklerini sundu. İYİ Parti, tüm vatandaşlara bu zor zamanlarda birlik ve beraberlik ruhu ile hareket etme çağrısında bulundu.

#Afyonkarahisar #İYİParti #şehit #terör #PençeKilitHarekatı #SametAslan #başsağlığı #dayanışma #vatansevgisi