Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'ın geleceğini şekillendirecek projeler ve talepler, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya yapılan önemli bir ziyaret ile gündeme geldi. Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve beraberindeki heyet, Milletvekili Hasan Arslan, Rektörler Nurullah Okumuş ve Mehmet Karakaş'ın da katılımıyla yapılan bu ziyarette Afyonkarahisar'ın ihtiyaçları ve devam eden projeler üzerine istişarelerde bulundu.

Milletvekili Özkaya, gerçekleştirilen görüşmenin son derece faydalı geçtiğini belirterek, Bakan Yumaklı'ya şehre gösterdiği yakın ilgi ve sağladığı destekten dolayı teşekkür etti. Tarım, ormancılık, kırsal kalkınma, eğitim ve altyapı gibi konuların ele alındığı bu ziyaretin, Afyonkarahisar'ın daha da gelişmesine katkı sağlayacak adımların atılması için bir fırsat olduğu düşünülüyor.

Ziyaretin ardından Milletvekili Özkaya, heyet ve Bakan Yumaklı'nın bir arada çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, Afyonkarahisar'ın gelişimi için yapılan çalışmaları kamuoyuyla paylaştı. Heyet, Afyonkarahisar'ın Ankara'ya sesini taşımaya devam ederek, şehrin daha müreffeh bir geleceğe doğru ilerlemesine yardımcı olmaya devam ediyor.

#Afyonkarahisar #TarımveOrman #KırsalKalkınma #Eğitim #Altyapı #Gelişim #HeyetZiyareti #İbrahimYumaklı #AliÖzkaya