Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Denizkurdu Tatbikatı sırasında sağlık sorunu yaşayan Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat şehit oldu. Astsubay Canbulat, zorlu dalış eğitimi sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehitlik mertebesine ulaştı. Bu acı haber tüm Afyonkarahisar ve ülke genelinde büyük bir üzüntüye sebep oldu.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat için derin üzüntülerini dile getirerek, kahraman asker için Allah'tan rahmet diledi ve ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Belediye tarafından yapılan açıklamada, Astsubay Canbulat'ın vatanına olan bağlılığı ve fedakarlığıyla her zaman hatırlanacağı vurgulandı ve Afyonkarahisar halkının da şehit ailesiyle dayanışma içinde olduğu belirtildi.

Şehidimiz, gösterdiği üstün gayret ve cesaretiyle birlikte ülkemizin güvenlik güçleri arasındaki kritik rolüyle de hatırlanacak. Afyonkarahisar Belediyesi ve tüm vatandaşlarımız, kahraman evladımızın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerine ve Türk Ulusuna başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimizin yaptığı fedakarlık asla unutulmayacak ve minnetle yad edilecektir. #şehit #Afyonkarahisar #Türkiye