Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş GerçekleştirildiAfyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mısırlıoğlu, mesajında manevi değerlerin, kardeşlik ve hoşgörü duygularının önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşların bu mübarek geceleri idrak etmesi gerektiğini belirtti.

Regaib Kandili'nin Üç Ayların başlangıcını simgeleyen bir zaman dilimi olduğunu ifade eden Mısırlıoğlu, Yaradan ile olan bağın güçlendiği ve insanların birbirleri arasındaki ilişkilerin pekiştiği bu özel gecelerde dargınlık ve kırgınlıkların unutularak daha müreffeh bir toplum yaratılmasının önemine dikkat çekti.

Ayrıca, Mısırlıoğlu, Regaib Kandili'nin dua ve tesbihlerle manevi atmosferin hissedildiği bir zaman olduğunu belirterek, insanların bu gecelerde gönül seslerine kulak vermesi, doğruluk, dürüstlük, adalet, barış ve hoşgörü gibi değerleri içselleştirmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Mısırlıoğlu, mesajında tüm İslam dünyasına ve hemşehrilerine Regaib Kandilini tebrik ederek, Üç Ayların ve bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ettiğini belirtti. Mısırlıoğlu ayrıca, bu tür kandil gecelerinin toplumsal dayanışmanın ve kardeşliğin pekiştirilmesinde önemli fırsatlar sunduğunu ve milletin manevi birlikteliğinin ve toplumsal huzurun artmasını temenni etti.

#Afyonkarahisar #İYİParti #MuhammetMısırlıoğlu #RegaibKandili #manevi #değerler #kardeşlik #hoşgörü #ÜçAylar #dua #tesbih #adayet