Gözden kaçırmayın

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine OdaklanıyorOsmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine Odaklanıyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Serteser, mesajında gazetecilerin demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, haber alma özgürlüğünün demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu belirtti. Aynı zamanda gazetecilerin toplumun güvenilir bilgi kaynakları olduğunu ve kamuoyunu aydınlatmakla önemli bir görev üstlendiklerini söyledi.

Meclis Başkanı Çelikten ise mesajında, gazetecilerin özveriyle çalışarak kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirdiğini dile getirdi. Gazetecilerin gündemdeki önemli konuları takip edip toplumu aydınlattıklarını ve demokratik süreçlerin işleyişine katkı sağladıklarını ifade etti.

Söz konusu mesajlar, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan resmi açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Her iki başkan da gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etti ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

#Afyonkarahisar #TicaretVeSanayiOdası #GazetecilerGünü #HaberAlmaÖzgürlüğü #Demokrasi