Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, gazetecilere özel bir mesaj göndererek, basın mensuplarının demokrasinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı. Ertaş, gazetecilerin zorluklarına rağmen gece gündüz demeden görevlerini sürdürdüklerini ve toplumun gözü kulağı ve sesi olduklarını belirtti. Ertaş, haber alma özgürlüğünün ve doğru bilgilendirmenin önemine dikkat çekerek, gazetecilerin demokrasiye ve toplumsal bilince önemli katkılar sağladığını söyledi.

Başkan Niyazi Ertaş, tarafsız ve ilkeli bir yayıncılığın halkın gerçeklerle buluşmasındaki rolünü takdirle karşıladığını ifade etti. Gazetecilerin kamu vicdanının sesi olma yolunda fedakarlıklar yaptığını vurgulayan Ertaş, basının toplum için vazgeçilmez bir rol üstlendiğini söyledi.

Ertaş, basının eksiksiz ve hızlı bilgi akışını sağlayarak toplum için vazgeçilmez bir rol üstlendiğini dile getirdi. Basın emekçilerinin her koşulda zorluğa göğüs gerdiğini ve mesleklerini sorumluluk bilinciyle sürdürdüğünü belirten Ertaş, gazetecilerin objektif bilgiye ulaşmasında köprü görevi gördüğünü söyledi. Başkan Ertaş, gazetecilerin özel gününü kutlamış ve çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilediğini ifade etti.

#Afyonkarahisar #GelecekPartisi #NiyaziErtaş #GazetecilerGünü #TarafsızYayıncılık