Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Güneş yılını esas alan Miladi Takvime göre bir yılın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sevinciyle hüznüyle, zorluklarıyla güzellikleriyle 365 günü geride bırakıyoruz. Geride bırakacağımız 2023 yılının muhasebesini yaparken, yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yıla hep birlikte girmenin mutluluğu içerisindeyiz.

2024 yılının, dünyada ve ülkemizde  sevginin, hoşgörünün arttığı, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği,  her türlü savaş ve salgın hastalıktan uzak bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Cumhuriyetimizin 100. yılı olması hasebiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda devlet-millet iş birliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşabilmek için 2024 yılında daha çok çalışacağız. İlçemizin sahip olduğu tarım, ticaret, turizm, sanayi gibi potansiyellerini daha iyi noktalara taşımak, yeni yılın getirdiği şevk ve enerjiyle tüm Sandıklılı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına başta kamu, kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşları yanında toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek ilçemiz ve ülkemizin aydınlık geleceğine katkı sağlamanın gayreti içinde olmaya devam edeceğiz.

Vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içinde karşılayabilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını hatırlatırken, tüm Sandıklılı hemşerilerimin  ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını tebrik ediyor, 2024 yılının ülkemize, ilçemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

#YeniYıl #2024 #Umutlar #Hedefler #Kardeşlik #Dayanışma #Cumhuriyet100Yaşında #GaziMustafaKemalAtatürk #DevletMilletİşBirliği #Gelişme #Hizmet #AydınlıkGelecek #Huzur #Sağlık #Mutluluk