Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Yusuf Günel, Afyonkarahisar'ın turizm alanındaki potansiyelini artırmak ve pazar payını yükseltmek için çalışmaların devam ettiğini duyurdu. Başkan Günel, termal, sağlık, gastronomi, inanç, kongre, spor, doğa ve diğer turizm çeşitlerini geliştirmek amacıyla bir dizi politika belirlediklerini ve bu politikalar doğrultusunda hareket ettiklerini belirtti.

İlçede termal turizmin geliştirilmesi ve sağlık turizmine olanak sağlayacak altyapının iyileştirilmesi konusunda da adımlar atıldığını vurgulayan Başkan Günel, Ömer-Gecek ve Gazlıgöl Termal Turizm Merkezleri Altyapı Hizmet Birliği tüzüğünde değişiklik yapıldığını açıkladı. Bu değişiklikle birlikte turizm yatırımcılarının hizmetine sunulacak olan bölgelerin daha tercih edilir hale gelmesi hedefleniyor.

Bu gelişmelerin yanı sıra, Afyonkarahisar Kültür Turizm Tanıtma ve Alt Yapı Hizmet Birliği'nin yeni adının da Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın imzasıyla değiştiği açıklandı. Bu değişiklikle birlikte Afyonkarahisar'ın kültür ve turizm değerlerinin geliştirilmesi, pazarlanması ve tanıtılması için yapılan çalışmaların ilimizdeki mahalli idareler ve turizm bakanlığı işbirliğiyle yürütülmesi sağlanacak.

#Afyonkarahisar #turizm #termalturizm #sağlıkturizmi #gastronomi #inançturizmi #kongreturizmi #sporturizmi #doğaturizmi #kültür #tanıtma