Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Sinanpaşa ilçesi Akören beldesinde hayırsever iş insanı Veli Murat Çıracıoğlu'nun desteğiyle inşa edilecek olan 6 derslikli ortaokul binası için protokol imzalandı. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın başkanlığında yapılan törene Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan da katıldı.

Protokol imza töreni Valilik makamında gerçekleştirildi ve törene Akören Belde Belediye Başkanı Hacı Candan, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Musa Dinçgez ile iş insanı Murat Çıracıoğlu da katıldı.

Hayırsever Çıracıoğlu ailesi, bugüne kadar biriktirdikleri kaynakları devletin ve vatandaşların menfaatine olacak bir yatırım için bağışladı. Aile, Sinanpaşa ilçesi Akören beldesinde bulunan arsayı bağışlamasının yanı sıra, aynı arsaya 6 derslikli ortaokul yapımını da üstlendi.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar'ın hayırseverlerin desteğiyle birçok yatırımı hızla kazandırdığına dikkat çekerek, şehrin eğitim, sağlık, turizm ve sanayi gibi alanlarda gerçekleştirilecek her yatırımda hayırseverlerin önemli bir rol oynadığını belirtti.

Vali Yiğitbaşı, hayırseverlerin desteğiyle birçok yatırımın şehre hızla kazandırıldığını vurgulayarak, bu durumun hem mutlu edici hem de gurur verici olduğunu ifade etti. Afyonkarahisar'ın hayırda yarışan bir şehir olduğunu dile getiren Vali, devletin imkanlarıyla hayırseverlerin desteğinin birleştiği böylesine güzel yatırımların daha da hızlanmasını ve güzel işlerin ortaya çıkmasını sağladığını belirtti. Törende yer alan iş insanı Veli Murat Çıracıoğlu ve ailesine, hem arsa bağışı hem de okul yapımına verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Vali, bu yatırımın Afyonkarahisar ve eğitim camiası için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

#Afyonkarahisar #hayırseverlik #eğitim #yatırım #ortaokul