Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nın Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Sülümenli Jandarma Karakol Komutanlığı, Şehit Uzm. Jandarma Serdar DAĞ/MERCEK-2 Operasyonu çerçevesinde bir şahsı yakaladı. Yakalanan şahıs olan A.K.A. (E-26), Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek Bulundurmak ve Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlamak suçlarından hüküm giymiştir. A.K.A.'nın (8 Yıl 1 Ay 22 Gün) kesinleşmiş hapis cezası bulunmaktadır. Şahıs, Merkez ilçesi Sülümenli Beldesi'nde yakalanmıştır.

Yakalanan şahıs mahkemeye çıkarılmış ve tutuklanarak Afyonkarahisar 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.

#Afyonkarahisar #Jandarma #SuçAraştırmaTimi #JASAT #Merkezİlçesi #Sülümenli #HapisCezası #UyuşturucuSuçları #Yakalama #CezaİnfazKurumu #Mücadele #KamuoyuDuyurusu