Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan Gecek Termal Anonim Şirketi, Gecek havzasındaki termal zenginliği verimli bir şekilde kullanmak amacıyla harekete geçti. Şirket, yaklaşık 1000 yeni ağaç dikilmesi için bir alan oluşturdu. Ağaç dikim törenine Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kadir Öğüt ve Selçuk Türkmen, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Çetin İplikçioğlu, emekli Habib Öztoprak ve İşletme Müdürü Mustafa Altıntaş katıldı.

Çiloğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sizler burada bizleri yalnız bırakmadığınız için Gecek Termal ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ederim. Gecek Termal, 1997 yılında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'na 37 yıllığına devredilmiştir. Bugüne kadar 30 binden fazla ağaç dikilen 250 dönümlük mesire alanımızı sizlerle birlikte yeniden ağaçlandırıyoruz. Bu fırsattan dolayı geçmiş valilerimize, şu anki Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek'e ve birim amirlerine teşekkür ederim" dedi.

Ağaç dikim töreni, dua ile sona erdi. #GecekTermal #Afyonkarahisar #Ağaçlandırma #DoğaKoruma