Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, sağlık sınavından geçiyor. Yakalandığı rahatsızlık sebebiyle tıbbi müdahaleye tabi tutulan Uluçay, başarılı bir iyileşme süreci geçirmesi bekleniyor. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Uluçay'a geçmiş olsun dileklerini ileterek hızlı bir şifa diledi.

Başkan Karaman'ın yaptığı açıklamada, "İl Başkanımız Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay'a geçmiş olsun temennilerimi iletmek istiyorum. Yüce Allah'tan kendisine acil şifalar diliyorum." sözlerine yer verildi.

Uluçay'ın sağlık durumu, Sinanpaşa Belediyesi ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yakından takip ediliyor ve kamuoyuyla paylaşılıyor. Bu sürecin sabırla ve umutla karşılanması önem taşıyor. Afyonkarahisar halkı ve AK Parti teşkilatı, Uluçay'a destek ve dualarını eksik etmiyor.

Uluçay'ın sağlık durumuna dair güncel bilgilere Belediye Başkanlığı ve ilgili parti birimlerinin resmi kanalları aracılığıyla ulaşılabileceği hatırlatılıyor. Tecrübeli liderlerinden biri olan Hüseyin Ceylan Uluçay'a, Afyonkarahisar halkı ve siyasi isimler tarafından sevgi ve iyileşme temennileri iletiliyor.

#hüseyinceylanuluçay #geçmişolsun #iyileşiyor #afyonkarahisar #akparti #sinanpaşa #erdemalkaraman