Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş GerçekleştirildiAfyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar'da Ki Sorunlara İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu'ndan Net Mesajlar İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, düzenlediği basın toplantısında bir dizi konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve taziye ve kınama mesajları yayınladı. Başkan Mısırlıoğlu, ilk olarak Dr. Uygur Temizer'in vefatı üzerine derin üzüntülerini ifade ederek, Temizer ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

Spor dünyasında yaşanan şiddet olayına da değinen Başkan Mısırlıoğlu, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı şiddetle kınayarak, fair play anlayışının önemini vurguladı.

Şehirdeki altyapı sorunlarına da değinen Başkan, özellikle yağışlı havalarda sokak ve caddelerin içler acısı durumunu eleştirerek, belediye yönetimini göreve çağırdı. Yaklaşan seçimlere dikkat çeken Mısırlıoğlu, vatandaşların bu görüntüler karşısında oy tercihlerini sorgulayacağını belirtti.

Sokak hayvanlarına ve haklarının korunmasına da odaklanan Mısırlıoğlu, Çay ilçesinde meydana gelen köpek ölümleri ve bu konudaki zihniyeti kınayarak, köpeklerin korunması için yapılması gereken düzenlemelere dikkat çekti.

Bölgesel sorunlarla da ilgilenen Başkan Mısırlıoğlu, elektrik kesintileri, Dinar'daki termik santral projesinin gecikmesi ve Sadıkbey TOKİ konutları gibi pek çok konuda yerel yönetimleri eleştirdi ve hızlı ve etkin çözümler üretmelerini talep etti.

Son olarak, Türkiye için son derece önemli olan asgari ücret konusuna değinen Mısırlıoğlu, İYİ Parti'nin sosyal refahı hedefleyen asgari ücret teklifini paylaştı. Partinin, asgari ücretin Ocak ayında 17 bin liraya, Temmuz ayında ise 20 bin 500 liraya yükseltilmesini önerdiğini dile getirerek, yeterli gelirin sağlanması ve emeklilerin de unutulmaması gerektiğini vurguladı.

İYİ Parti'nin halkın iyiliği adına kararlı ve cesur adımlar atmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Mısırlıoğlu, hükümete de yandaşları kayırmak yerine vatandaşların refahını ve geleceğini düşünmeye çağrıda bulundu.

#İYİParti #Afyonkarahisar #Mısırlıoğlu #seçim2023 #sokakhayvanları #asgariücret