Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar Yasta: İYİ Parti Ailesini Yasa Boğan Vefat Haberi Afyonkarahisar İYİ Parti camiası, değerli bir üyesinin kaybı ile sarsıldı. İYİ Parti'ye önemli katkılarda bulunmuş ve 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olarak siyasi alanda yer almış olan Gazi Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi ve Yeminli Mali Müşavir Dr. Uygur Temizer'in vefat ettiği haberi büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Dr. Uygur Temizer'in geçmişteki hizmetleri ve siyasi mücadelesi, İYİ Parti Afyonkarahisar teşkilatı tarafından saygı ve özlemle anıldı. Kendisine Allah'tan rahmet dileyen İYİ Parti İl Yönetimi, acılı ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır temennilerini iletti.

Dr. Temizer, siyasi hayatının yanı sıra akademik kariyeri ve mali müşavirlik hizmetleriyle de tanınan saygın bir isimdi. Onun anısının her zaman yaşatılacağını vurgulayan İYİ Parti İl Yönetimi, bu zor zamanlarda Temizer ailesinin yanında olduklarını belirtti.

Afyonkarahisar İYİ Parti İl Teşkilatı, Dr. Uygur Temizer'in kaybının ardından bir araya gelerek, merhumun hizmetlerini ve ideallerini anma gerekliliğini hissetti. Parti üyeleri ve yakın dostları, Dr. Temizer'in topluma, ülkeye ve İYİ Parti'ye olan katkılarını anlatan paylaşımlarda bulundu.

Merhum Uygur Temizer için düzenlenecek cenaze töreni ile ilgili bilgiler ilerleyen saatlerde İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulacak. Afyonkarahisar halkı ve İYİ Parti ailesi, Temizer'in ardından birlik ve beraberlik içinde hüzünlü bir veda seremonisi gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Bir kez daha İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve merhumun yakınlarına başsağlığı dilerken, Dr. Uygur Temizer'in anıları önünde saygıyla eğiliyoruz.

#İYİParti #Afyonkarahisar #UygurTemizer #VefatHaberi #Başsağlığı #Üzüntü #AnmaTöreni