Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Kocaeli'de düzenlenen Okullar arası gençler güreş grup müsabakalarında Afyonkarahisar'dan katılan 9 sporcu Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Kocaeli'de gerçekleşen müsabakalarda genç Kalemler ve merkez imam hatip öğrencileri, aynı zamanda TOHM sporcuları olan Nurettin Emin Kapalı, Cihat Dur, Radihan Mustafa, Mursel Aslan, Fatih Aydın, Kıvanç Canseven, Umut Talha Uslu, Hasan Hüseyin Çakırkaya ve Furkan Kara büyük bir başarı elde ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

Afyonkarahisar'dan toplam 11 sporcunun katıldığı müsabakalarda elde edilen sonuçlar şu şekildedir: Serbest stilde mindere çıkan Nurettin Emin Kapal, 60 kiloda birinci; Cihat Dur, 70 kiloda birinci; Mursel Aslan, 80 kiloda ikinci; Kıvanç Canseven, 92 kiloda üçüncü; Umut Talha Uslu, 65 kiloda birinci; Hasan Hüseyin Çakırkaya, 70 kiloda beşinci oldu. Grekoromen stilde ise Radihan Mustafa, 70 kiloda üçüncü; Fatih Aydın, 80 kiloda üçüncü; Furkan Kara, 70 kiloda beşinci sırada tamamladı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporcuları tebrik ediyor ve Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.

#güreş #spor #TürkiyeFinalleri #Kocaeli #Afyonkarahisar