Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Sinanpaşa Belediyesi, bölge kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla önemli projeleri ele almak üzere bir ziyaret gerçekleştirdi. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile bir araya geldi. Bu ziyaret sırasında, projeler üzerine kapsamlı bir diyalog gerçekleştirildi.

Başkan Karaman, İl Genel Meclis üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Süreyya Osman İnanır'ın da katılımıyla, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik ilkelerine dayanan yeşil Sinanpaşa 2. OSB'nin gelişim sürecini masaya yatırdı. Bu proje, Türkiye'ye örnek teşkil edecek ve bölgenin kalkınmasına ivme kazandıracak nitelikte.

Ziyaret sırasında, Sinanpaşa'nın sağlık alanındaki temel ihtiyaçları tartışıldı. Özellikle doktor eksikliği ve ilçeye doğalgaz hizmetinin getirilmesi konuları üzerinde fikir alışverişi yapıldı. Başkan Karaman, milletvekillerinden gerekli desteği sağlamalarını ve ilçeye her zaman destek olmalarını talep etti.

Yeşil OSB'nin yanı sıra sağlık ve enerji altyapılarında yapılacak iyileştirmeler, yerel ekonominin canlandırılması, iş dünyası ile sinerji yaratılması ve istihdam olanaklarının artırılması da görüşme gündeminde yer aldı. Bu konuların ele alındığı görüşmelerin verimli geçtiği ve ilçenin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik somut adımlar atılacağı belirtildi. Sinanpaşa Belediyesi, bu önemli gelişmeleri kamuoyuna duyurmak amacıyla sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapmaktadır. #SinanpaşaBelediyesi #AfyonkarahisarKalkınıyor