Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

2023-2024 Kış Tedbirleri Toplantısı, Afyonkarahisar Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kaymakamlar ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri de katıldı. Toplantıda, yoğun kar yağışı ve don gibi meteorolojik olaylarda can ve mal kayıplarının önlenmesi ve azaltılması, müdahale çalışmalarının daha etkin ve verimli yapılabilmesi için alınacak tedbirler ele alındı.

Vali Yiğitbaşı, kış mevsiminin etkisini arttırdığını belirterek, olumsuzlukların en aza indirilmesi ve vatandaşların sorunsuz bir kış geçirebilmesi için tüm kurumların iş birliği içinde çalışacağını ifade etti.

Toplantıda ayrıca, 1 Aralık'tan itibaren başlayacak olan kış lastiği uygulamasına dikkat çekildi. Vali Yiğitbaşı, kış lastiği kullanımının önemine vurgu yaparak, vatandaşlardan kış ekipmanlarını araçlarında bulundurmalarını istedi. Vatandaşların bireysel önlemlerini almalarının önemli olduğunu belirten Vali Yiğitbaşı, tüm kurumların vatandaşların can ve mal güvenliği için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi.

Toplantı, kurul üyelerinin görüş ve önerilerini paylaşmasının ardından sona erdi.